ACV Comfort E210

ACV Comfort E210

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (12.09.2017): 3 815,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Principiul Tank in Tank :

Un boiler Tank in Tank este un boiler compus dintr-un rezervor de apa calda menajera (ACM) imersat total intr-un rezervor extern ce contine agentul termic.
Peretele tank-ului intern este el insusi un schimbator de caldura intre circuitul primar (conectat la cazan) si apa menajera care trebuie incalzita.

Principiul de functionare :

Boilerul este conectat la circuitul primar al cazanului. Termostatul boilerului (imersat in tank-ul de ACM si inclus standard la orice model) porneste pompa dintre boiler si cazan cand temperatura ACM scade sub valoarea setata.
Caldura generata de cazan este transferata apei din tank-ul interior prin schimbatorul de caldura (peretele tank-ului) pana se atinge temperatura dorita.

Otel inoxidabil :

Tank-ul de ACM este confectionat din otel inoxidabil ceea ce ii confera acestuia o rezistenta exceptionala la coroziune fara a necesita anod de protectie din Magneziu.
Pentru cazul apelor extrem de corozive exista posibilitatea utilizarii modelelor confectionate din otel inoxidabil Duplex, aliaj crom – molibden, ce rezista la ape corozive cu un continut de cloruri de pana la 2000 mg cloruri/l.
Inox-ul, deoarece este un material folosit in spitale precum si in industia farmaceutica si alimentara, confera increderea prepararii apei calde in conditii maxime de igiena.
Debit mare si stabil de apa calda
Suprafata mare de schimb de caldura (adesea dubla fata de cea a unei serpentine) permite folosirea intregii puterii generata de cazan, pentru a incalzi apa calda menajera foarte repede.
Astfel apar mai putine intreruperii ale functionarii cazanului pe perioada incalzirii boilerului, cu avantaje in durata de viata marita a cazanului, economie de combustibil si emisii reduse de gaze nocive. Totodata se reduce perioada de timp in care instalatia de incalzire nu functioneaza.

Stocare minima, pierderi de caldura reduse:

Multumita caracteristicilor exceptionale de trasfer de caldura ale sistemului Tank in Tank, volumul de apa stocata a putut fi redus, rezultand un boiler mult mai compact si implicit cu pierderi de caldura mai mici, prin peretii exteriori.

Autodetartrant - eficienta si durata de viata ridicata:

Fiecare consum de apa calda menajera creaza o scurta reducere a presiunii in tank (in momentul deschiderii robinetului), urmata de o usoara crestere a presiunii (in momentul inchiderii robinetului).
Intrucat tank-ul interior este liber in miscare, nefiind fixat decat la partea superioara, el se contracta si se destinde (foarte putin) sub influenta acestor schimbari de presiune si impiedica formarea calcarului pe suprafata sa.
Testele de laborator efectuate precum si marturia numeroaselor boilere care au functionat in zone cu apa dura au confirmat ca aceste boilere Tank in Tank previn cu adevarat formarea depozitelor de calcar pe peretii interiori fata de sistemul traditional cu serpentina care necesita frecvente curatari ale stratului de calcar.
Datorita acestei autodetartrari, eficienta trasferului de caldura ramane constanta si debitele de apa calda menajera raman ridicate pe toata perioada de utilizare a instalatiei.

Antilegionella:

Bacteriile numite Legionella sunt micro-organisme ce cauzeaza afectiuni grave ale tractului respirator.
Intrucat aceste bacterii prolifereaza intr-o apa calduta de la 20°C pana la 45°C este recomandat ca intotdeauna sa se stocheze apa calda menajera la temperaturi de peste 60°C.
In plus sistemul Tank in Tank previne formarea acelor zone cu apa calduta de la baza boilerelor cu serpentina intrucat chiar si baza tank-ului interior este suprafata de schimb termic si ramane la temperatura boilerului (de regula intre 60 si 80°C).
Astfel, fiecare boiler Tank in Tank asigura o apa calda fara Legionella si sigura pentru consumator.

Caracteristici generale boiler din inox Tank in Tank ACV COMFORT E :

- boiler tank in tank din otel inoxidabil pentru instalare murala
- bi-energie : prevazut cu rezistaenta electrica de 2,2 kw imersata in circuitul primar pentru a evita depunerile de calcar
- Izolatie din spuma poliuretanica de 30 mm grosime
- Jacheta exterioara rigida din polipropilena
- Termostat de reglaj integrat si cablat, plus intrerupator iarna vara
- suport mural premontat

Caracteristici tehnice si dimensiuni boiler din inox Tank in Tank ACV COMFORT E 210:

- Volum total - 203 l
- volum apa circuitul primar - 77 l
- Presiune maxima de functionare circuitul primar - 3 bar
- Presiune maxima de functionare circuitul secundar - 8,6 bar
- Temperatura maxima de functionare - 90 °C
- Racorduri agent termic - 1 1/4"
- Racorduri apa rece/ACM - 3/4"
- Putere maxima absorbita - 28 kw
- Debit de varf la 40 °C in 10 min - 406 l
- Debit de varf la 45 °C in 10 min - 348 l
- Debit de varf la 60 °C in 10 min - 209 l
- Debit de varf la 40 °C in 10 min - 1349 l
- Debit de varf la 45 °C in 10 min - 1156 l
- Debit de varf la 60 °C in 10 min - 689 l
- Debit continuu la 40 °C - 1132 l
- Debit continuu la 45 °C - 970 l
- Debit continuu la 60 °C - 576 l
- Inaltimea - 1475 mm
- Diametru - 583 mm
- Greutatea - 58 kg
Denumiri similare la Stocare indirecta ACV Comfort E210: Comfort E 210, ComfortE210
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^