ACV Smart Multienergy SLME200

ACV Smart Multienergy SLME200

ACV Smart Multienergy SLME200

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (12.09.2017): 5 154,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Smart Line Multi Energy (SLME) este un boiler pentru apă caldă menajeră, fabricat din oţel inoxidabil cu Schimbător de căldură „Tank în Tank.
Serpentina din oţel carbon este integrată în partea de jos a rezervorului.
Suprafaţa mare de schimb termic, combinată cu rezistenţa la presiune ridicată permite utilizarea echipamentului cu multiple surse de energie, cum ar fi sisteme de încălzire centrală, energie solară dar şi ca buffer-tank pentru cazane pe lemn/peleţi şi pompe de căldură.

Tank-în-Tank este un schimbător de căldură cu acumulator intern, cu două rezervoare concentrice: rezervorul intern conţine apă sanitară pentru încălzit (secundar) iar rezervorul extern conţine agentul încălzitor (primar) care circulă între cele două rezervoare şi transferă căldura sa apei sanitare.

Rezervorul interior este inima acestui boiler: este supus agresivităţii apei de alimentare, presiunilor ridicate şi variaţiilor de temperatură.
Acest rezervor este executat din oţel inoxidabil solid crom-nichell (oţel inox 304), integral sudat în atmosferă protectoare de argon prin utilizarea tehnicii Tungsten Inert Gas (T. I. G. ).

Rezervorul extern care conţine apa de la circuitul primar de la cazan, este fabricat din oţel carbon STW 22.

Izolaţia termică este realizată prin utilizarea de spumă poliuretanică injectată de înaltă densitate, 50 mm grosime, fără CFC. Jacheta de protecţie este din polipropilenă, un material plastic care oferă o rezistenţă ridicata la şocuri şi care are de asemenea un aspect plăcut.

Boilerele SLME pot fi echipate cu o rezistenţă electrică autonomă cu termostat de reglaj şi securitate integrat. Termostatul de control al boilerului nu poate controla rezistenţa electrică.

CARACTERISTICI GENERALE:

- Boiler pentru apă caldă menajeră din oţel inoxidabil
- Schimbător de căldura „Tank în Tank
- Boiler Multienergie: solară, geotermală, termică, electrică
- Serpentină din oţel carbon
- Izolaţie termică din spumă poliuretanică rigidă de 50 mm
- Teaca pentru sonda de temperatură la nivelul serpentinei
- Termostat de comandă

Caracteristici tehnice Boiler de inox tank in tank ACV SMART SLME 200 :

- CAPACITATE - 203 litri
- VOLUM TANC INCALZIRE - 200 litri
- VOLUM TANC APA CALDA - 99 litri
- MATERIAL REZERVOR - otel inoxidabil
- TIP IZOLATIE - poliuretan
- GROSIME IZOLATIE - 50 mm
- INALTIME - 1497 mm
- DIAMETRU -565 mm
- GREUTATE- 68 kg
Denumiri similare la Stocare indirecta ACV Smart Multienergy SLME200: Smart Multienergy SLME 200, SmartMultienergySLME200
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^